ОТВОРЕНИ ВРАТИ

ОТВОРЕНИ ВРАТИ


Горди сме да Ви отворим вратите на най-голямата българска верига за бързо хранене! Бъдете наши гости и се запознайте със стандартите, които следваме, за да бъдем лидер на пазара и да предлагаме най-вкусната храна. Вашето желание за знание е изключително ценно за нас и с радост ще бъдем Ваш гид в опознаването на процеса на нашата работа. 

Всеки, който е любопитен да види заведенията и производствените ни бази отвътре, може да заяви желанието си, като попълни формата за обратна връзка, напише лично съобщение в официалната ни страница във фейсбук https://www.facebook.com/AladinFoods или изпрати e-mail на info@aladinfoods.bg.

 

Правила на кампанията:

* лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружавани от родител (попечител, настойник);
* посетителите нямат право да ядат, пият, пушат в заведението/производствената база;
* посетителите подписват декларация за влизане в заведение за бързо хранене във връзка с осигуряване безопасността на храните;
* посетителите са с удобни обувки; използват защитно облекло за еднократна употреба, предоставено им от Aladin Foods;
* посетителите нямат право да правят снимки, видео и звукови записи по време на посещението и подписват декларация за това.

ФОРМА ЗА ЗАЯВКА
Екипът на Aladin Foods ще се свърже с Вас, за да ви даде информация за организацията на „отворените врати“ в зависимост от избраното от Вас населено място.